Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
Εκτός από ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της Ολυμπίας και τα Μουσεία, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας (Ιούλιο –Αύγουστο) και το Alfios eco-festival τον Αύγουστο.
Για τους λάτρεις των σπορ
Οι λάτρεις των σπορ έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις κοντά στο ξενοδοχείο ή και να πάρουν μέρος σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, rafting, kayak, πεζοπορία και σκι στο χιονοδρομικό του Χελμού (1.5 ώρα με το αυτοκίνητο).
Εξερεύνηση της Ολυμπίας
Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε εκκλησιές και μοναστήρια, λαογραφικά μουσεία και γραφικούς οικισμούς, κάστρα και σπηλιές, ιστορικά μνημεία της επανάστασης του 1821, να πάρετε μέρος σε παραδοσιακά λαϊκά πανηγύρια του τόπου, σε οικολογικές δραστηριότητες και αγροτουριστικά δρώμενα, να κολυμπήσετε σε πεντακάθαρες ακτές του Ιονίου, να κάνετε λουτροθεραπεία σε ιαματικές πηγές και να απολαύσετε τη μοναδική γαστρονομία του τόπου.