Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η πολιτική μας σχετικά με τον COVID-19
Αγαπητοί μας επισκέπτες, 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο Neda.
Καθώς η κατάσταση γύρω από τον COVID-19 συνεχίζει, κάνουμε ενεργά τις απαραίτητες αλλαγές στα πρωτόκολλά μας για να διασφαλίσουμε την παροχή ασφάλειας και ευελιξίας στους επισκέπτες μας.
Όπως πάντα η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και των μελών της ομάδας μας είναι υψίστης σημασίας και προτεραιότητας.
Παρακάτω ακολουθούν τα μέτρα και ενέργειες που έχουμε λάβει:
Η ομάδα μας είναι ενημερωμένη για τα τελευταία μέτρα και τα νέα πρωτόκολλα, είναι ενήμερη για τις τελευταίες ειδήσεις και πληροφορίες από τις τοπικές και εθνικές υγειονομικές αρχές και έχει σχεδιάσει και θεσει σε ισχύ σχεδιο σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις αυτής της ιογενούς λοίμωξης στο ξενοδοχείο ή την περιοχή μας.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
• Όλοι οι υπάλληλοι των τμημάτων υποχρεούνται να κάνουν συχνό πλύσιμο των χεριών τους.
• Η ώρα αναχώρησης είναι στις 11πμ και η ώρα άφιξης απο τις 3μμ και μετά, ώστε να υπάρχει επιπλέον χρόνος για τον ενδελεχή καθαρισμό των δωματίων.
• Απολύμανση όλων των κλειδιών δωματίων μετά από κάθε διαμονή.
• Διατίθενται και ενθαρρύνονται τρόποι πληρωμής χωρίς μετρητά.


ΔΩΜΑΤΙΑ
- Έχουν αφαιρεθεί διακοσμητικά στοιχεία
Η υπηρεσία καθαριότητας προβλέπεται να είναι λιγότερο συχνή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
- Οι πετσέτες και τα σεντόνια θα αλλάζονται μόνο κατόπιν αιτήματός σας.
Προσφέρουμε δύο επιλογές καθαρισμού κατά την αναχώρηση:
α] Το δωμάτιο καθαρίζεται με τον συνηθισμένο τρόπο μετά την αποχώρηση ενός πελάτη και διατηρείται κλειστό για 24 ώρες έως ότου έρθει η επόμενη άφιξη,
β] πραγματοποιούμε ενδελεχή καθαρισμό και απολύμανση χρησιμοποιώντας ατμοκαθαριστή σε όλες τις επιφάνειες του δωματίου και του μπάνιου.
- Τα τηλεκοντρόλ τυλίγονται με νέα μεμβράνη.
- Έχουμε τοποθετήσει συσκευές με απολυμαντικό χεριών σε όλους τους χώρους και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας και ειναι στη διάθεσή σας.
- Ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν πλαστικοποιημένα ώστε να αποστειρώνονται.

ΙΜΑΤΙΣΜΌΣ
Όλος ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται στους 60°c και άνω. Ακάθαρτα με καθαρά ξεχωρίζονται και μεταφέρονται στα πλυντήρια σε ξεχωριστές σακούλες συγκεκριμένου χρώματος.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Δεδομένου ότι ο ελληνικός μπουφές μας είναι ένα από τα πιο διάσημα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου μας και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επισκέπτες μας, ο μπουφές θα διατηρηθεί, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες μεμονωμένες μερίδες καθώς και συσκευασμένα προϊόντα. Για το σκοπό αυτό εισάγονται μέτρα ασφαλείας, τα οποία πρέπει να τηρούνται τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους φιλοξενούμενους.
- Έχει τοποθετηθεί plexiglass μπροστά από τον μπουφέ και σερβίρετε από υπαλλήλους μας.
- Αλάτι πιπέρι, ζάχαρη αλλά και συνοδευτικά ποτών προσφέρονται συσκευασμένα σε ατομικές συσκευασίες.
- Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο.
- Τα τραπέζια καλύπτονται με τραπεζομάντηλα, τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και σε κάθε αλλαγή πελάτη απολυμαίνονται το τραπέζι αλλά και οι καρέκλες. Τα μαχαιροπήρουνα αντικαθίστανται με αυξημένη συχνότητα και ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους.

ΠΙΣΙΝΕΣ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης της πισίνας και των περιοχών της πισίνας αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση. Η ποσότητα του υπολειμματικού χλωρίου καταγράφεται 2 φορές την ημέρα και το PH 4 φορές την ημέρα. Το ντους πριν χρησιμοποιήσετε την πισίνα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Το Neda Hotel δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτηση του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων.